Benvinguts a la nostra agrobotiga de Magadins Vell. Un espai per gaudir de l’alimentació del Moianès i trobar productes naturals, locals i de proximitat.

Com fer la comanda

La comanda es pot fer qualsevol dia de la setmana.

Seleccioneu els productes que voleu comprar i la quantitat de cada un d’ells.

A la part superior de la dreta hi trobareu la cistella de productes, amb el recull de tots els productes que haureu seleccionat per comprar.

Un cop ja els tingueu tots seleccionats, aneu al carret de la compra i seleccioneu el botó de FINALITZAR.

Seguiu les instruccions de pagament que estan disponibles:

  • Targeta de crèdit on-line
  • Bizum telèfon 649 72 88 24

No és obligatori donar-se d’alta com a usuari, però si que recomanem que ho feu per tal de no haver-les d’entrar cada vegada que feu una comanda i per poder-vos incorporar a la nostra base de dades si qualsevol dia fem algun sorteig de productes.

Per tal de garantir que els productes siguin frescos i evitar grans quantitats de desplaçaments innecessaris:

  • Les comandes fetes abans del dimarts a les 17h es lliuren el divendres, dissabte o diumenge de la mateixa setmana en horaris convinguts a les instal·lacions de Magadins Vell
  • Les comandes fetes en posterioritat es lliuraran la següent setmana també en divendres, dissabte o diumenge en hores convingudes a les instal·lacions de Magadins Vell.
  • Al final de la comanda, a l’apartat notes, digna’ns quin dia i hora ho passareu a recollir.
  • Si viviu a un poble del Moianès i voleu que us ho portem a casa, truca’ns i ens posem d’acord. Es requereix comanda mínima.

Aquesta xarxa de distribució és possible gràcies a la predisposició de tots els productors de la comarca que, d’una forma sostenible, ens unim per a portar la comarca del Moianès arreu de les llars de Catalunya.

I si tot venint a recollir la comanda, t’aventures a un vermut, dinar o nova compra de novetats de productes de l’agrobotiga, estarem encantats de servir-te. Ja t’avisem que l’entorn del Moianès és irresistible!

Back to Top
Cistella
Tancar

No hi ha productes a la cistella.