La nostra història

Som l’Elies i l’Anna, amb la Jana i l’Èlia. Una família del Moianès que tota la vida ens ha apassionat la cuina i la terra. Quan teníem 26 anys ens vam aventurar en el món de la restauració obrint el restaurant de Magadins Vell. Al llarg de més d’un quart de segle hem volgut oferir plats casolans de qualitat i amb matèries primeres que provenien dels nostres productors més propers. Volíem i hem estat un aparador culinari de la comarca i això ens ha fet tenir un tracte molt proper amb tots els nostres productors. Sense intermediaris i sense circuits llargs, que ens han permès oferir plats exquisits i coherents amb el nostre entorn.

Al llarg dels anys hem après que la terra necessita ser cuidada i que la natura requereix de bones vibracions per respirar i florir. Així és com la gent se sent quan visita casa nostra. Un entorn bonic, acollidor i, sobretot, familiar.

En aquests últims anys hem vist com la tecnologia avança i el món se’ns aproxima. Així va néixer el projecte de l’agrobotiga. Una oportunitat única per a tastar el Moianès allà on la gent vulgui gaudir-ne. Perquè volem que la gent viatgi al nostre entorn ja sigui venint a casa nostra al restaurant, o comprant els nostres productes i menjar-los arreu del territori. Volem que el Moianès arribi a tothom qui en tingui ganes de gaudir-ne. I així neix l’agrobotiga de Magadins Vell.

Se’n diu emprenedor a aquell que pensa diferent o que innova. Nosaltres segurament ens agradaria més dir-nos agroemprenedors; perquè no solament innovem amb el restaurant i la botiga, sinó que ho fem amb consonància amb la natura i el nostre entorn. Si aportem valor a qui ens acull, les sinergies es multipliquen.

Gaudiu de Magadins tal i com ho fem nosaltres. Som territori acollidor, som casa vostra.

Vídeos de presentació i productors

Back to Top
Cistella
Tancar

No hi ha productes a la cistella.